Medialle

Salpalinjan Perinneyhdistys ry

Tiedotusvälineille

Tältä sivulta löydät yhdistyksen tiedotteet ja painokelpoisia kuvia. Sivun alalaidassa on Salpalinjan valtakunnallinen tunnus painokelpoisena, sen tiedot ja selvitys käyttötavasta. Tunnus toimii myös yhdistyksen logona.

Lataa tiedostoja

Mediapankki

pdf

Salpalinja logo, painokelpoinen

Koko: 21.85 KB
Lisätty: 28.10.2021
jpg

syyskokous21

Koko: 101.44 KB
Lisätty: 08.12.2021
docx

Tiedote_28112021

Koko: 13.71 KB
Lisätty: 08.12.2021

Salpalinjan valtakunnallinen tunnus

Suunnittelija, graafikko Vesa Kärkkäinen Mainostoimisto Kari Eklund DM ja uusmediatoimisto Woima lahjoittivat tunnuksen Salpakeräyksen kautta luomaan valtakunnallista yhtenäisyyttä Suomenlahdelta Lappiin ulottuvalle Salpalinjalle.

Logo kuvaa kahta graniittista kivenlohkaretta, joita halkaiseva railo on Salpa-aseman eteläisen osan sijoituksen suuntainen.

Halkeama kivestä kuvaa raakaa ja kovaa työtä Salpalinjalla, joka on tuottanut tulosta. Vaikka kivessä on halkeama, on se säilyttänyt muotonsa kokonaisuutena. Tämän tunnuksen voi kokea myös juurena, joka uppoaa maahan

Vesa Kärkkäinen

Värinä kivissä sammaleen vihreä, teksti mustalla. Tunnusta voidaan käyttää ilman paikkakunnan nimeä tai tapahtumapaikan nimellä varustettuina. Tekijät toivoivat logosta tulevan yleislogo koko Salpa-asemalle. Toive on toteutunut, sillä mm. Salpalinja –museoiden ja Salpalinjan perinneyhdistys käyttävät logoa, mutta eri värisenä.

Salpalinjan Perinneyhdistys ry

Salpalinjan perinneyhdistys ry
c/o Osmo Havuaho
Riihitie 3, 49900 Virolahti

Y-tunnus 1789219-9

Lisätietoja

Voit tutustua Salpalinjaan monissa muissa kanavissa. Aiheesta löytyy paljon kirjallisuutta sekä muuta mielenkiintoista materiaalia.

Copyright © 2021 Salpalinjan perinneyhdistys ry. All rights reserved.