Liity jäseneksi

Salpalinjan Perinneyhdistys ry

Tule mukaan toimintaan!

Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voivat liittyä sekä yksityiset henkilöt että oikeustoimikelpoiset yhteisöt, jotka hyväksyvät yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt.

Yhdistyksellä voi olla myös kannatusjäseniä.

Yhdistyksen kokous voi hallituksen esityksestä kutsua kunniajäseneksi henkilön, joka on toiminut erityisen ansiokkaasti yhdistyksen hyväksi tai merkittävällä tavalla tukenut yhdistyksen toimintaa.

Yhdistyksen sääntömääräiset kokoukset ovat syyskokous ja kevätkokous, joihin kutsu jäsenille lähetetään viimeistään 30 vuorokautta ennen kokousta. Näissä kokouksissa on varsinaisella henkilöjäsenellä yksi ääni ja varsinaisella yhteisöjäsenellä kaksi ääntä. Kunnia- ja kannatusjäsenillä on yhdistyksen kokouksissa puheoikeus.

Yhdistyksen jäsenistö koostuu Salparakentajista ja heidän omaisistaan, Salpalinjasta kiinnostuneista henkilöistä, sekä yhdistys- ja kuntajäsenistä. Vuoden 2020 lopussa yhdistykseen kuului 124 henkilöjäsentä ja 17 yritys-, yhteisö- ja kuntajäsentä.

Jäseneksi liittyminen

Jäsenet hyväksyy yhdistyksen hallitus kirjallisen hakemuksen perusteella.

Jäseneksi liittyminen

Jäsenmaksun suuruus on yksilöjäseniltä 20 euroa/vuosi. Kuntajäseniltä liittymismaksu on 350 euroa ja vuotuinen jäsenmaksu on 150 – 400 euroa riippuen kunnan asukasluvusta. Muiden yhteisöjäsenten jäsenmaksu on 75 euroa vuosi. Kunniajäsen ei maksa jäsenmaksua.

Eroaminen ja jäsentietojen muutokset

Jäsenen, joka haluaa erota yhdistyksestä, on ilmoitettava siitä kirjallisesti yhdistyksen hallitukselle tai sen puheenjohtajalle tai yhdistyksen kokouksessa pöytäkirjaan, jolloin hän vapautuu jäsenyydestä kulumassa olevan kalenterivuoden loppuun mennessä.

Täytä ja lähetä oheinen lomake (tai tulosta pdf-lomake ja toimita se yhdistykselle sähköpostilla tai postitse yhdistyksen puheenjohtajalle, yhteystiedot täällä)

Please type your full name.
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid email address.
Invalid Input

Yhteisöjäsenet

Haminan kaupunki

Joensuun kaupunki

Lappeenrannan kaupunki

Lieksan kaupunki

Luumäen kunta

Miehikkälän kunta

Sallan kunta

Savonlinnan kaupunki

Sulkavan kunta

Suomussalmen kunta

Virolahden kunta


Rajaseutuliitto ry

Lotta Svärd Säätiö

Palin Granit Oy

Hankintatukku Oy

Rauhanturvaamisen ja veteraanityön perinnekeskus

Salpalinjan Perinneyhdistys ry

Salpalinjan perinneyhdistys ry
c/o Osmo Havuaho
Riihitie 3, 49900 Virolahti

Y-tunnus 1789219-9

Lisätietoja

Voit tutustua Salpalinjaan monissa muissa kanavissa. Aiheesta löytyy paljon kirjallisuutta sekä muuta mielenkiintoista materiaalia.

Copyright © 2021 Salpalinjan perinneyhdistys ry. All rights reserved.